Redes Sociales

I GRAN FONS DE MUNTANYA CIUTAT D’ONTINYENT.

L’ontinyentí Gilberto Vicedo fou segon.

El Gran Fons de Muntanya Ciutat d’Ontinyent va veure com dos atletes de nivell pujaven al lloc més alt del pòdium en la primera edició de la prova ontinyentina. Octavio Sanchis, atleta albaidí que ja ha participat en diversos Campionats d’Espanya d’Atletisme, i Estela Alhambra, ex atleta internacional junior, guanyaren amb autoritat els 21’5 quilòmetres de recorregut per l’Ombria del Torrater.

Fou un matí perfecte per a la pràctica de l’atletisme, ja que al fred de les primeres hores del matí va acompanyar un dia solejat, el que va deixar una bona temperatura per a la disputa de la prova i, sobretot, eixa sensació de calidesa que ens deixa el sol. Octavio Sanchis no es va haver d’esforçar al màxim per superar la resta de corredors i, ja des de l’eixida, va posar un ritme que va ser impossible de seguir per la resta d’atletes, el que li va permetre gaudir dels paratges ontinyentins. Sorpresa relativa en el segon lloc, ja que l’atleta del CAVA Gilberto Vicedo no entrava dins dels pronòstics per a estar tan avant, doncs només pensava fer un bon entrenament. Vicedo, però, no va desaprofitar l’ocasió de fer una gran remuntada amb facilitat i pujar així al segon lloc del pòdium. Tercer lloc per al primer dels especialistes en proves de muntanya, Roberto López, atleta de Banyeres de Mariola que sempre va anar entre els primers classificats. I quart lloc per a un altre ontinyentí, Juan Martínez, que es va veure perjudicat per un inoportú refredat.

 

L’ontinyentina Estela Alhambra, també es va imposar amb facilitat i sols la segona classificada, la també ontinyentina Rosi Pla, la va inquietar durant els primers set quilòmetres. Estela, que s’enfrontava per primera vegada a una distància tan llarga i a una prova tan dura va tindre un excel·lent rendiment. Rosi, per la seua part, també va fer una gran prova i va acabar molt satisfeta del resultat aconseguit. Va destacar la duresa del recorregut, sobretot les pujades a l’Alt de la Filosa. Ambos ontinyentines estigueren acompanyades al pòdium per l’atleta de Bufali Maite Mollà, la qual ja va participar en la quedada organitzada per reconèixer el circuit setmanes abans de la celebració de la prova. Maite s’ha convertit en una de les atletes més destacades de la Vall d’Albaida i està aconseguint molt bons resultats durant el present any.

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies. Más información.